Norge – Danmark i EM-kvalet visas av tv-kanalen TV10.

Matchen mellan Norge och Danmark i em-kvalet spelas på Ullevål i Oslo.  Återstår att se vem som vinner av de båda nordiska lagen. På klubbnivå så vet vi att Köpenhamn slog ut Rosenborg i champions league kvalet. Sveriges förbundskapten Erik Hamrén sågade Norge (Aftonbladet) vid presskonferens under fredagen. Jag kan mycket väl tänka mig att Norge vill visa att man fortfarande är att räkna med. En viss revanchlust för Rosenborg uttåg ur CL lär också finnas med i bilden. Norge har inlett EM kvalet mycket bra med tre raka segrar där man bland annat slagit en av favoriterna Portugal i grupp H. Hemmaplan ger Norge en liten fördel i den här matchen. Danmark å sin sida måste vinna för att ha chans att kunna nå EM.

Statistik Norge – Danmark tidigare em-kval.

07/06/2003 EM, Kval, Grupp B Danmark – Norge 1:0
07/09/2002 EM, Kval, Grupp B Norge – Danmark 2:2

 

EM-kval matchen mellan Norge och Danmark erbjuder hela +166 ytterligare spel hos spelbolaget NordicBet

Hela Lördagens em-kval utbud följer här.

Spela på EM-kvalet

Här kan du läsa mer om Spelsajtens tips om vilka bonusar som spelbolagen erbjuder

 

Matchen mellan Norge och Danmark har matchstart kl 20.00 och visas alltså i tv-kanalen TV10