Sverige – Moldavien i EM-kvalet visas av TV4 med matchstart kl 19:00. Vinner inte Sverige över Moldavien hemma i den här em-kval matchen så har man inget i EM att göra sen heller. Det som oroat mest inför em-kval matchen är hur Sverige ska formera sin backlinje.

Behrang Safari och Daniel Majstorovic missar em-kval matchen pga skador. Lägg där till att Olof Mellberg är avstängd så förstår ni att Eric Hamrén har huvudbry om hur han ska formera backlinjen. Å andra sidan kommer det leda till att andra får chansen att kliva fram. Moldavien har inlett kvalet med 2 segrar och 2 förluster och får absolut inte underskattas. Skönt för Sverige är att Zlatan Ibrahimovic är tillgänglig för spel. Zlatan som gjorde bort sig en del under måndagens presskonferens lär nog aldrig återvända för spel i allsvenskan efter sin proffskarriär. Med Zlatan i laget drömmer Hamrén om storseger.

Moldavien har mittbacken och lagkaptenen Alexandru Epureanu (Dynamo Moskva) lårskadad. Även Vitalie Bordian (Metalist Charkiv) och Nicolae Josan saknas. Moldavien har slagit Finland och förlorade knappt mot både Ungern och Holland i sina tidigare em-kval matcher. Moldavien spelar ett organiserat, tätt försvarsspel och satsar på kontringar. Det blir något att bita i för Sverige. Moldavien kommer ta till med alla medel för att stoppa en viss Zlatan Ibrahimovich.

Sverige – Moldavien troliga startelvor

Sveriges startelva (4—2—3—1):
1 Andreas Isaksson, PSV Eindhoven

2 Mikael Lustig, Rosenborg,
3 Andreas Granqvist, Groningen,
4 Mikael Antonsson, FC Köpenhamn,
5 Oscar Wendt, FC Köpenhamn.

6 Pontus Wernbloom, AZ Alkmaar,
9 Kim Källström, Lyon

7 Sebastian Larsson, Birmingham,
11 Johan Elmander, Bolton
8 Emir Bajrami, Twente

10 Zlatan Ibrahimovic, Milan.

Moldaviens startelva (4—1—4—1):
1 Stanislav Namasco, Kuban Krasnodar

4 Vadim Boret, Baki,
3 Victor Golovatenco, FC Krasnodar,
13 Semion Bulgaru, Alania Vladikavkaz,
18 Vadim Bolohan, Sevastopol

6 Petru Racu, IFK Norrköping

16 Alexandru Suvorov, Cracovia Krakow,
7 Igor Tigirlas, Odessa,
8 Eugeniu Cebotaru, Ceahlaul Piatra Neamt
15 Anatolie Doros, Irtysj Pavlodar

10 Viorel Frunza, Neman Grodno.

NordicBet erbjuder +27 ytterligare spel förutom oddset på Sverige – Moldavien

Spela på EM-kvalet

Via länken nedan finner du information om hur du tex kan få 250 kr riskfritt spel eller exempelvis 100 gratis hos Betsafe när du öppnar konto. Läs mer om 7 heta erbjudanden som spelbolagen använder sig av just nu om du vill spela på Sverige – Moldavien i EM-kvalet.

Här kan du läsa mer om Spelsajtens tips om vilka bonusar som spelbolagen erbjuder

”Zlatan har sett väldig pigg ut på träningarna!!”

– KOM IGEN NU SVERIGE!!