100 kr riskfritt spel på premiäromgången i Allsvenskan. Det är dumt att tacka nej till det erbjudandet!

Väntetiden är äntligen över – Allsvenskan drar igång till helgen med dunder och brak. Det är många heta matcher i premiäromgången och det firar Betsafe med ett kanonerbjudande. Spelsajten brukar normalt sett inte skriva om Allsvenskan men vem vill missa det riskfria spelet på 100 kr som Betsafe erbjuder? Är du osäker på spelbolaget så kan du läsa spelsajtens analys här innan du bestämmer dig.

Tillhör du de som ser fram emot den allsvenska premiären så kan du ta del av nedanstående erbjudande, ett 100% riskfritt spel på premiäromgången upp till 100 kr!

Kort och gott – placera ett spel som innehåller minst 3 (trippel) matcher från första omgången av Allsvenskan i fotboll. Om ditt spel inte går in, så återbetalar Betsafe tillbaka din insats upp till 100 kr.

Vi vill göra dig uppmärksam på att erbjudandet endast gäller det första spelet som är en trippel eller mer på Allsvenska premiäromgången.

Så här du tar du del av ditt riskfria spel:

1. Placera ett spel som innehåller minst 3 (trippel) av de Allsvenska matcherna (1X2, över/under etc.) som spelas mellan den 2:e – 4:e April. Vinner du, behåller du självklart det du vinner. Om du förlorar på dinförsta lagda trippel, återbetalar vi insatsen upp till 100 kr.

Du kan satsa mer än 100 kr, men vi återbetalar endast upp till 100 kr. Kupongen måste innehålla minst 3 matcher, men om du vill får din kupong innehålla fler matcher också.

2. Skicka ett mail till freebet@betsafe.com om du förlorar. Skriv ditt användarnamn och Spel-ID i ämnesfältet ”Användarnamn, Spel-ID 2345678”. Du hittar detta under ”Mitt konto – Spelhistorik”.

3. Vi kommer sätta in max 100 kr till ditt konto så fort som möjligt. Vi förväntar oss att flera spelare kommer använda sig av detta erbjudandet och ber därför om ditt tålamod (det kan ta upp till 72 timmar innan pengarna blivit insatta på ditt konto).

Öppna konto hos Betsafe här och spela upp till 1oo kr riskfritt på den Allsvenska premiären.

Om du tror på Kalmar FF i premiäromgången så erbjuder Betsafe oddset 2.5o borta mot Halmstad BK. Redan på måndag är det derbydags och varför inte spela en slant på Djurgården – AIK