500 kr tillbaka hos Betsson på dina 3 första förlorade spel.

Alla som blivit kund (registrerat konto) under perioden 1 januari 2009 och 31 december 2011 är berättigade till denna bonus. Du får tillbaka pengarna på dina tre första förlorade kuponger på Betsson Odds. Det sammanlagda beloppet du kan få tillbaka på denna bonus är max 500 kronor. Om du spelar ett systemspel måste alla spel i systemen förloras för att kunna få tillbaka pengarna på den kupongen.

Ett exempel: Du spelar tre kuponger med insatsen 150 kronor på varje. Du vinner på en av dem och förlorar på två av dem. Då får du inom 24 timmar tillbaka 300 kronor av oss (två förlorade kuponger á 150 kronor) till ditt konto. Om du sedan fortsätter och spela och vinner 20 gånger på rad så spelar det ingen roll utan direkt du förlorar din tredje gång (om det sker inom ett år från det du registrerat ditt konto) så får du tillbaka det beloppet. När du förlorat tre kuponger så är din bonus förbrukad och du får börja spela med viss risk igen. Maxbeloppet du kan få tillbaka är 500 kronor så lägger du ett spel för 500 kronor på din första kupong och kupongen förloras så är din bonus förbrukad. Lägger du två kuponger på 400 kronor vardera och förlorar bägge så får du tillbaka 500 kronor. Bonuspengarna måste du sedan omsätta minst en (1) gång till odds på minst 1.50 innan du kan ta ut dem eller flytta över dem till annan produkt inom Betsson.

För att aktivera bonusen är det bara att skapa ett konto, sätta in pengar på kontot och lägg vad i Betsson Odds.

Klicka här för Registrera dig hos Spelbolaget

Nästa NHL proffs till Tre Kronor (Aftonbladet)