Cesena – Inter på lördag är en mycket viktig match för båda lagen. Cesena kämpar för att inte hamna under bottenstrecket och missa ett nytt kontrakt i Serie A medan Inter jagar den åtråvärda andra platsen i ligan som innebär att man är direktkvalificerad till Champions League kommande säsong. För Inter finns det ju också fortfarande en teoretisk chans att vinna Scudetton om man vinner alla matcher framöver och Milan samtidigt får nerv daller och börjar rada upp förluster. Så här i slutomgångarna i ligan kan matcherna bli extra spännande mellan lag som verkligen kämpar för något och det är också nu många spelare börjar bli slitna efter en lång säsong och resultaten kan överraska rejält. Spelsajten tippar att matchen slutar oavgjort då Cesena har favör av hemmaplan.

Matchen kan du se lördag 30 april med start kl. 18.00 och den sänds i TV4 Sport.

Spela du också! Dessa odds hittar du på Bet24.

 

Ställningen i Serie A inför omgång 35: