Barcelona – Real Madrid spelar ikväll den andra matchen i Champions League och det fjärde mötet totalt de senaste veckorna lagen emellan. Flera av världens fotbollsstorheter har vänt sig mot Real Madrids tränare José Mourinho efter flera av hans senaste uttalanden och många dömer ut Real Madrids chanser i kvällens match då Barcelona har en 2-0 ledning att gå på från senaste mötet i Champions League och dessutom spelar på sin hemma plan Camp Nou. Men jag tor att Reals chans ligger i just det kaos som herr Mourinho enligt mig taktiskt medvetet skapat. Han är en tränare som många gånger tidigare skapat rubriker inför stora matcher för att på så sätt röra om i grytan hos motståndarna så att de inte ska eller kan lägga all fokus på själva matchen. Trots det blir det nog svårt för Real Madrid att hämta upp försprånget som Barcelona skaffat sig om de nu inte lyckas med en liknande taktik som Inter med Mourinho i spetsen gjorde förra året då man totalt kontrade sönder Barcelona i första semifinal matchen och vann övertygande mot ett då chockat Barcelona varvid Inter gick vidare till final och vann bucklan.

Sändningen börjar kl. 20.00 på TV3 och matchen börjar kl. 20.45.