Roma – Milan och redan idag kan det avgöras var Scudetton hamnar 2011! Om Milan vinner kvällens match vinner man ligan och kan börja fira trots att tvåan Inter inte spelar förrän imorgon. Till denna match får Milan också tillbaka Zlatan efter hans tre matcher långa avstängning och kan alltså få vara med och fira sin åttonde raka ligaseger vid seger mot Roma. Ur svenska ögon sett vore det riktigt roligt om också Zlatan skulle vara den som avgjorde alltihop. Nu är det så att Milan också fått tillbaka Pato från skada. Men Roma har mycket att kämpa för då man slåss om fjärdeplatsen vilket skulle innebära spel i nästa säsongs Champions League. Roma har dessutom en Totti i målform vilket kan ställa till problem för Milan och Roma vann också det senaste mötet i ligan lagen emellan.

Matchen startar kl 20.45 Lördag 7 maj och sänds i TV4 sport. fr.o.m kl 20.40.