Vem vinner Premier League. Antingen får vi en vinnare av Premier League imorgon om United slår eller spelar oavgjort mot Chelsea eller så får vi en helt öppen historia där lagen hamnar på samma poäng om Chelsea vinner. Snacka om att lagen är laddade och ser matchen som en FA-Cup final eller till och med Champions League final. Manchester United spelade i princip med b-laget i sin champions league semi-final mot Schalke. Ändå lyckas man vinna den med 4-1. Man satsar med andra ord allt mot Chelsea i söndagens match.

Rio Ferdinand som har några vänner i Chelsea i och med landslagssamlingarna ska ha sagt att man inte pratar med varandra i slutet av säsongen. Det är så mycket som står på spel. Chelsea har en helt skadefri trupp att välja ifrån i jakten på Premier League pokalen. United har endast Owen Hargreaves borta så snacka om att det är två fysiskt starka trupper som drabbar samman.

Premier League pokal

 

 

Det är smått fantastiskt vad den här säsongen har svängt fram och tillbaka. I början inledde Chelsea med 6 raka segrar och bara 1 insläppt mål. Sen hade man en jättesvacka vid jul där Arsenal såg väldigt heta ut och såg ut att bli titelutmanare till Man United. Arsenal har nästan varit med hela vägen in till slutet men får nog se sig besegrade nu även om de har en teoretiskt chans. Chelsea var vid nyår hela 15 poäng efter Manchester United och skulle man lyckas vända det här så är den största upphämtningen av ett lag i Premier Leagues historia. Ancelotti och Ferguson har haft en liten dispyt där Ancelotti menar att Ferguson får sluta kritisera domaren.

Spelsajten tror dock att Manchester United kommer reda ut stormen och vinna matchen med 2-1. På Old Trafford har man varit väldigt starka den här säsongen där man hittills inte förlorat.

 

 

Oddsen är följande hos NordicBet:

Matchen mellan Manchester United och Chelsea visas av tv-kanalen viasat fotboll med start 17.00

Vem vinner Premier League?