Tävla med Speltipsduellen
speltipsduellen

Om du känner att du har en känsla för betting, så finns det nu en chans att bevisa det. Speltipsduellen är en nylanserad betting community, som innehåller det mesta för dig som vill delta i diskussioner, läsa experters och andra läsares speltips. Dessutom har de nya tävlingar varje månad till ett värde utav runt 10.000kr.  Med tanke på att den är nylanserad så är det inget större deltagarantal vilket gör chansen till vinst än större.

Som medlem får du en egen profil, där du kan följa dina kompletta resultat med vinster, förluster, ROI och annat som är bra att hålla reda på för en sportsbettare. Det finns även en tävling som kallas för ”Värvningsduellen”, där du kan vinna fina priser om du tipsar dina vänner om sajten. När du inte läser andras eller lägger in dina egna speltips, så kan du alltid delta i diskussionen i chatten.

Speltipsduellen har det mesta som man förväntar sig av en modern betting community, och den är inte bara funktionell utan också riktigt snygg. Så det blir mitt tips för dagen, bli medlem på Speltipsduellen.

Ett tips till dig är att du reggar ett konto på www.speltipsduellen.se/bli-medlem och sen att du reggar dig till Värvningsduellen http://www.speltipsduellen.se/tavlingar/3 där du får din egna referal länk, så akn vi tracka hur många som signar upp via din sajt och du är med i tävlingen där vinnare får 1200kr! 🙂