High stakes poker, ja då har du kommit helt rätt! High stakes innebär höga insatser och vi antar att det är just det som du är ute efter om du sökt på ordet High stakes i tex googles webbläsare. Eller så har du av ren nyfikenhet fastnat för rubriken High stakes och därmed valt att läsa mer om ämnet. Det mest kända begreppet är säkert tv programmet som sänds i USA som heter ”High Stakes Poker” och som handlar om cash games. Insatserna i High stakes programmet ser ut enligt följande:

Ante: $200
Blinds: $400/$800
Minimuminköp: $200 000
Minimum-rebuy: $200 000

Så ni förstår själva att det är stora summor pengar vi pratar om när vi pratar High stakes. Det finns flera bra spelbolag och pokersajter som erbjuder high stakes. Nedan har vi gjort en lista över 8 stycken spelbolag där det förekommer high stakes poker. Du som gillar att spela med höga blinds och höga insatser finner också väldigt bra öppningsbonusar nedan. Vi har även valt att ta med sidorna Titan Poker och Bwin då vi vet att det förekommer fullkomligt galna spelare här. Även om dessa pokersidor har lite mindre öppningsbonus så kan du som vill vinna mycket pengar vinna en hel del på dessa sidor.

 

high stakes

 

 

Öppningsbonus 1000 Euro

Besök NordicBet

high stakes

Öppningsbonus 1000 Euro

Besök betsson

 

high stakes

 

Öppningsbonus 1000 Dollar

Besök betsson

highstakes poker

Öppningsbonus 500 Euro

Besök Unibet

bwin highstakes

Öppningsbonus 500 Dollar

Besök bwin

Öppningsbonus 1000 Dollar

Besök Expekt

Kom ihåg att det är många gånger slumpen och ren tur som avgör poker. Men väljer du att spela High stakes så antar vi att du har spelat ett tag och vet vad du ger dig in på. Eller så har du helt enkelt så mycket pengar att det inte gör något om du förlorar en slant!

Just nu pågår EPT Champion of Champions (Aftonbladet). Här pratar vi High Stakes!!