Älvsjö AIK Eskilstuna Södra FF. Det blir något att bita i när Div 3 Södra Svealand går in i 6:e spelomgången. Det är alltså serieettan Älvsjö AIK som tar emot serietvåan Eskilstuna Södra hemma på på Älvsjö IP i en tidig seriefinal. Återstår att se om båda lagen kommer ligga i topp när vi närmar oss hösten. Älvsjö AIK slog IK Tellus borta med 3-1 i förra omgången. Joel Skaaret gjorde två mål i den matchen och var starkt bidragande till att man bärgade 3 poäng. Älvsjö AIK avgjorde i 86:e och 88:e minuten så det var ingen enkel vinst. Eskilstuna Södra inledde serien med fyra raka vinster men åkte på förlust senast med 0-2 hemma mot Tyresö. Nu väntar en mycket svår uppgift. Älvsjö AIK är väldigt fysiskt starka och fyller på med mycket folk in i straffområdet när de bryter bollen på mittfältet. Älvsjö har med andra ord väldigt snabba omställningar.

Spela på Älvsjö AIK – Eskilstuna Södra

Älvsjö AIK

Spelsajten tror att Älvsjö AIK i form av hemmaplan kommer vinna matchen med 3-2.

Oddsen på Älvsjö AIK och Eskilstuna Södra FF är hämtade från NordicBet.

Matchen mellan Älvsjö AIK och Eskilstuna Södra startar 19:30 torsdag kväll.