Tippa EM-kval du också. Via Spelsajten så kan du hitta en hel del öppningserbjudanden hos olika spelbolag för att kunna tippa online på em-kvalet. Sverige möter Moldavien borta i EM-kvalet och den matchen kan du tippa på enda fram till 6juni då det är avspark.

Sverige vann hemma med 2-1 mot Moldaiven utan att övertyga. Om du vill tippa på Sverige borta mot Moldavien så erbjuder spelbolaget NordicBet 1.40 i odds gånger pengarna. Är du inte nöjd med oddsen från Nordicbet nedan så kan du läsa mer om olika spelbolag via menyn ovan. Det är väldigt enkelt att registrera sig hos spelbolagen och du kan göra det utan att betala några pengar för det. Hittar du ett bra odds som du vill tippa på så väljer du själv hur mycket pengar som du vill överföra till spelbolaget och därefter hur mycket du vill satsa på just den eller de matcher du valt. Första gången du gör en insättning hos ett spelbolag så brukar de erbjuda en välkomstbonus. För att läsa mer om vilka välkomstbonusar som spelbolagen erbjuder så kan du läsa Spelbolag och bonusar.

tippa

Spelsajten kommer tippa följande rad på em-kval  matcherna den 6 juni.

Kazakstan – Azerbajdzjan 2
Färöarna – Slovenien 2
Liechtenstein – Litauen 2
Kroatien – Georgien 1
Rumänien – Bosnia Herzegovina x
Österrike – Tyskland 2
Moldavien – Sverige 2
San Marino – Finland 2
Vitryssland – Frankrike 2
Belgien – Turkiet 1
Italien – Estland 1

Som ni ser har vi tippat en hel del 2:or. Har ni några heta tips eller insider info så kommentera gärna. Spelsajten kommer skriva mer detaljerat om Sveriges match när det börjar närma sig matchstart.