Vendelsö IK och Torstorps IF drabbar samman i ett jumbomöte på Torvalla IP. Vendelsö IK delar hemmaplan med Brandbergens IF och det är konstgräs som man spelar på. Både Torstorp och Vendelsö IK har fått en tuff inledning på serien. Inget av lagen har lyckats ta 3 poäng ännu.

Vendelsö IKTorstorps IF

Båda lagen kommer gå för vinst för att inte tappa allt för lång mark till det beryktade strecket för att hänga kvar i div 3 Södra Svealand. Vendelsö IK förlorade senast med 4-o borta mot seriefavoriten IFK Eskilstuna. Torstorp IF var nära att ta sin första 3 poängare hemma mot Assyriska ungdom, där man hade ledningen med både 1-0 och 2-1 innan Assyriska tillslut lyckades kvittera genom Mourad Eichoue. Torstorp får tillbaka sin bästa back Jacob Oweling som är med i truppen efter skada. Han börjar dock troligtvis på bänken då han inte är redo för 90 minuter än.

Vendelsö IK och Torstorps IF har släppt in en hel del mål och inte lyckats göra speciellt många mål framåt under de 6 första omgångarna. Vendelsö IK har mäktat med 4 mål totalt framåt varav Emil Stahl gjort 2 mål. Torstorp får se upp med Emil Stahl om han kommer in i matchen. Han började på bänken senast mot IFK Eskilstuna.

Lördagens matcher av omgång 7 i Div 3 södra svealand ser ut enligt följande:

Vendelsö IK

IK  Tellus – IFK Eskilstuna 2 odds 2.00

Tyresö FF – Huddinge IF 1 odds 1.80

Vendelsö IK – Torstorps IF 2 odds 2.20

Totalt odds: 7.92

Där har ni Spelsajtens tips inför kommande omgång i Div 3 Södra Svealand.

Vill du också spela på div 3 södra svealand så kan du göra det här hos spelbolaget NordicBet.