200% pokerbonus plus en gratis Token till $1000 Freeroll hos Expekt!

200% pokerbonus

Det enda du behöver göra för att ta del av 200% pokerbonus är att öppna ett konto hos Expekt, ladda ner Expekts pokerklient, göra din första insättning och få en välkomstbonus plus en gratis Token.

När du väl är inne i pokerklienten, gå till insättningssidan under ”Mitt konto” och gör en insättning från ditt huvudkonto till ditt pokerkonto. Du är berättigad att få 200% bonus upp till $1 000. Bonusen aktiveras automatiskt på ditt bonuskonto direkt efter din första insättning och din token krediteras första dagen av följande månad. $1 000 Freeroll-turneringen spelas tre dagar senare, månadens fjärde dag 19:45 CET.

400 intjänade FPPs resulterar i att $2 dollar flyttas från ditt bonussaldo till ditt riktiga saldo. Så snart en pokerbonus krediteras till ditt pokerbonus-konto, har du 60 dagar på dig att tjäna in den fulla bonussumman.

Ta del av 200% pokerbonus hos Expekt plus en gratis token till 1000 $ freeroll här