Tippa utgången mellan Sverige – Finland genom ett odds. För att trissa upp spänningen och stämningen ytterligare inför drabbningen i fotboll mellan Sverige – Finland i EM kvalet kan man alltid slänga in ett odds på matchen men naturligtvis vill man ju ha bästa möjliga ersättning för sina satsade pengar om man skulle tippa rätt! Spelsajten jämför här odds från flera olika spelbolag på EM kval matchen Sverige – Finland:

Unibet

Unibet odds Sverige - Finland

NordicBet

 

NordicBet odds Sverige - Finland

 

Expekt

expekt odds Sverige - Finland

Betsson

 

betsson odds Sverige - Finland

 

Bet365

bet365 odds Sverige - Finland

Svenska Spel

 

Svenska Spel odds Sverige - Finland

 

Sverige Finland tv kanal:

Matchen mellan Sverige och Finland visas av tv kanalen TV4 med matchstart kl 20.00