BK Häcken – IFK Norrköping blir ett möte som slutar oavgjort om man ska förlita sig på ställningen i Allsvenska tabellen just nu.

IFK Norrköping ligger på elfte plats endast en poäng före BK Häcken på tolfte plats. När det gäller formen har det gått lite knackigt resultatmässigt för IFK Norrköping senaste tiden efter att ha inlett den Allsvenska serien mycket bra men de senaste matcherna har ändå bjudit på bra prestationer spelmässigt från östgötarna. Det som talar för BK Häcken är att de är starka på hemmaplan och bara har förlorat en match av fem hemma på Rambergsvallen. Det är riktigt intressant att se vad de två respektive lagen själva säger om mötet på lördag, spana in de här två länkarna:

BK Häcken säger så här inför matchen.

IFK Norrköping säger så här inför matchen.

 

Matchen startar kl. 16.00 lördag 11 juni

Spelsajten har tippat seger för IFK Norrköping och vill du också spela kan du göra det hos Bet24.