Brandbergens IF tar emot Älvsjö AIK hemma på Torvalla IP.

BrandbergenÄlvsjö AIK

Brandbergens IF är hittills seriens bästa hemmalag med 3 vinster, 1 oavgjord och 0 förluster. Senast som Brandbergen spelade hemma på konstgräset så slog man Vagnhärads SK med hela 6-0.

Snabbt underlag

Brandbergens IF delar hemmaplan med Vendelsö IK. Underlaget på Torvalla IP är fruktansvärt snabbt. Konstgräset har några år på nacken och är väldigt tillplattat vilket gör att bollen rullar väldigt fort. Det är med andra ord stor skillnad att spela på konstgräset i förhållande till vanligt naturgräs.

Se upp med..

Pa Amat DibbaSahin Arslan och Marwan Laarouchi som tillsammans gjort 16 mål på 9 matcher i Div 3 Södra Svealand. Älvsjö AIK får också se upp med Brandbergens kantspel. Stojan Stankovic som är Brandbergens lagkapten är stor och stark. Han brukar gå ner djupt i banan och fungera som spelfördelare. Nästan alla bollar går genom honom från backlinjen. Han har sedan ett väldigt fint tillslag där han fördelar bollarna ut på kanterna. Brandbergens yttrar flyttar väldigt högt upp när de spelar hemma och har emellanåt nästan 4 man i anfallet.

Brandbergens trupp:

Hassan, Kastro, Dadi, Danne, Jasmin, Kay, Aras, Fabbe, Alexis, Jamil, Stojan, Fernando, Yanick, Timmy, PA, Sahin, Marwan och Seif.

Älvsjö AIK:s trupp:

Tomas,Felix,Baran,Mange,Håkan,Stigen,Marcus,Niklas G,Joel,Stavre,Jonny,Johan,Höjer,Nabil,Rassol,Alex,Kassim.

Matchens startar 2o:oo

Vill du spela på matchen kan du göra det hos NordicBet.

Brandbergens IF

Brandbergen ger 2.40 gånger pengarna vid seger över Älvsjö AIK. Spelsajten tror att Brandbergen kommer öppna mycket starkt och ta ledningen men därefter bli tillbakapressade av Älvsjö i andra halvlek. Matchen slutar 2-2 till oddset 3.85