Viktiga matcher för bottenlagen väntar i lördagens omgång av div 3 södra svealand. Det är två s k 6 poängs matcher som väntar när Huddinge IF möter Vendelsö IK och Torstorp tar emot Vagnhärads SK hemma på Najenlunden i Finspång. Huddinge vann oväntat senast borta mot Älvsjö AIK med 3-1. Likaså Torstorp vann oväntat borta mot Eskilstuna Södra med 2-0 efter mål av Stefan Persson och Andreas Persson i matchens slutskede.

Hetast i lagen

Hetast när det gäller målskyttet för bottenlagen så har Carl Major nätat 6 gånger för Huddinge IF. Den långa tekniska och starka forwarden ligger för närvarande på 3:e plats i seriens skytteliga. Christian Polsäter Vendelsö IK och Stefan Persson Torstorps IF har mäktat med 4:a mål var. Christian är en väldigt snabb kortväxt spelare med sinne för att hitta målet. Hector Mauricio Funes Zaldivar som är bror till den mer kända före detta IFK Norrköpingsspelaren Dago Funes är Vagnhärads bästa målskytt så här långt med 2 mål. Just målskyttet har varit ett problem för Vagnhärad då man bara gjort 8 mål hittills.

Tips Div 3 södra Svealand

Spelsajten kommer ta ut 2 matcher som är spelbara. Torstorps IF har hållit nollan i 2 raka matcher sedan deras bästa back Jacob Oweling kommit tillbaka efter skada. Torstorp vinner hemma på Najenlunden mot Vagnhärad till oddset 2.50. Assyriska FF Ungdom har ett väldigt spelskickligt lag och gillar att föra spelet. Tellus har en väldigt negativ formkurva. Assyriska vinner hemma till oddset1.65

Ska man tror något om Huddinge IF – Vendelsö så brukar det alltid komma ett bakslag när man gjort en riktigt bra match. Jag tänker på Huddinge som slog Älvsjö AIK borta i förra omgången. Det skulle inte förvåna mig om Vendelsö kniper 1 poäng borta. Men som sagt avstår spel på den matchen.

Spela på Div 3 Södra Svealand här

Assyriska FF ungdom