UFC/MMA Betting börjar bli otroligt stort i Sverige. I USA har Ultimate Fighting och Mixed Martial Arts varit en stor publiksport i många år men det är nu vi börjar märka att UFC och MMA tagit flera kliv till in i det svenska ”finrummet” där fler och fler accepterar fighting som en sportgren bland alla andra sporter.

Unibet erbjuder Odds och Live Stream på UFC och MMA

Spelbolaget Unibet har nätets bästa bettingalternativ för UFC Ultimate Fighting Championship och MMA Mixed Martial Arts. Men det är inte bara odds som erbjuds utan även många av matcherna brukar direktsändas via Unibets Live Stream tjänst Unibet-TV.

Vill du läsa om ett intressant inlägg om UFC/MMA så rekommenderar vi att du kikar på Svenskt Spel:s inlägg UFC Fight Night Stockholm Odds och Livestreaming!

Vår största MMA stjärna är Alexander Gustafsson och vi följer hans fortsatta karriär med största intresse. Om du också gillar honom så kan vi tipsa dig om att följa hans Facebookinlägg där han alltid levererar intressanta statusuppdateringar.

Odds och Live Stream på UFC och MMA