De spelvärda matcherna i kvällens Div 4 jämtland är först och främst tandsbyn- Nälden. Tandsbyn ligger på 6e plats som är helt klart i underkant, nälden ligger sist med 3 poäng. Tandsbyn kommer med fullt lag och på hemmaplan är det bara en fråga om hur mycket de kommer vinna med. Tyvärr så vet också nordicbet om att Tandsbyn kommer vinna enkelt och ettan spelas till 1.15. En bra oddshöjare.

Sen möter formstarka Ope IF obesegrade ÖFK 2. Ope IF saknar målskytten Pontus Edholm samt Marcus Ivarsson som båda är ordinarie, annars kommer Ope med en del förstärkningar och har ett bra lag. ÖFK 2 kommer med fullt lag och ska vinna denna match trots att Ope är erkänt starka på hemmaplan. Du får 1.60 på ÖFK och detta odds kommer  att sänkas inom kort så passa på att spela.

Jag spelar en dubbel på ÖFK och Tandsbyn till dryga 1.80