Nordkorea – Sverige i fotbolls VM för damer spelar idag kl. 14.00 och matchen sänds i Tv4.

Det är idag som man kan säga att fotbolls VM börjar bli riktigt spännande med svenska ögon sett. Sverige har råd att spela oavgjort men måste då ta poäng mot USA i nästa match för att ha chansen att gå vidare från sin grupp. Vinner Sverige idag mot Nordkorea så är man klara för avancemang från gruppen. Många tror på att Sveriges stora stjärna Lotta Schelin ska avgöra matchen för Sverige, hon är inte bara älskad av Sverige utan också fruktad av motståndarna Nordkorea. Men Sverige har även fler trumfkort på hand där Caroline Seger växt till en världsspelare senaste tiden. Spelsajten har via bet365 satsat en slant på Svensk seger och du kan också spela på VM matcherna här.

Spela Nordkorea – Sverige på bet365