Djurgården – Helsingborg är ett möte i Allsvenskan som har alla förutsättningar att bjuda på en underbar fotbollsmatch denna sommarkväll.

Om vädrets makter är med oss tror jag det kan bli riktigt mycket publik på Djurgården – Helsingborg som spelar på Stockholm Stadion vilket ramar in tillställningen ytterligare för en härlig upplevelse. Djurgården har bjudit på riktigt bra fotboll i Allsvenskan senaste tiden med sina fyra raka segrar och har så sakteliga börjat klättra i tabellen från en tidigare dålig start i våras, de ligger just nu på elfte plats. Helsingborg däremot har hållit en hög och jämn nivå hela tiden i år och leder Allsvenskan just nu med två poäng före Elfsborg men Helsingborg har också en match tillgodo. Vad sägs det då på de bägge lagens hemsidor inför detta högintressanta möte ikväll?

Så här säger man inför matchen på Djurgårdens IFs hemsida

Så här säger man inför matchen på Helsingborgs IFs hemsida

 

Spelsajten har lagt in ett odds på matchen Djurgården – Helsingborg via Betsson och vi tror att det slutar oavgjort, vad tror du?

Spela på matchen Djurgården – Helsingborg via Betsson här!