IFK Göteborg – Syrianska FC möts idag söndag 10 juli kl. 16.30. IFK Göteborg – Syrianska FC har minst ett gemensamt och det är bland annat att de har minusstatistik i målprotokollet så här långt i årets Allsvenskan. Båda lagen har haft det lite tungt med målskyttet och släppt in fler mål än vad som är önskvärt. Det gör att IFK Göteborg ligger på en nionde plats med 21 poäng och Syrianska FC har skramlat ihop 15 poäng vilket innebär att de befinner sig på fjortonde plats med endast två lag efter sig. Vad säger man då på de respektive lagens hemsidor inför matchen?

IFK Goteborg

Så här säger man inför matchen på IFK Göteborg ‘s hemsida, klicka här!

 

Syrianska FC

Så här säger man inför matchen på Syrianska FC ‘s hemsida, klicka här!

 

IFK GÖTEBORG

Preliminär startelva: Marcus Sandberg – Adam Johansson, Karl Svensson, Hjalmar Jonsson – Mikael Dyrestam, Jakob Johansson, Andreas Drugge – Joel Allanson, Tobias Sana, Stefan Selakovic – Tobias Hysén.

Skador/Avstängningar: –

SYRIANSKA

Preliminär startelva: Dwayne Miller – Isa Demir, Omar Jawo, Alessandro Silva Pereira – Imad Zatara, Rabi Elia, Alexander Michel, Sharbel Touma, Dinko Felic – Peter Ijeh.

Skador/Avstängningar: 
Johan Arneng, Abgar Barsom, Suleyman Sleyman (s), Yussuf Saleh (a).

 

IFK Goteborg - Syrianska FC odds unibet

Spelsajten har lagt in ett odds på Unibet på att matchen IFK Göteborg – Syrianska FC slutar oavgjort, spela du också genom att klicka här!