Japan – Sverige VM i fotboll för damer ikväll onsdag 13 juli matchstart kl. 20.45 med sändning i TV4 från kl. 20.00. Japan – Sverige spelar den andra av två semifinaler ikväll och tidigare under kvällen möts Frankrike – USA.

Japan - Sverige

Sverige har gjort ett mycket bra VM så här långt och spelar bara bättre och bättre för varje match som går och nu har man ett gyllene tillfälle att ta hem VM bucklan då storlag som Tyskland, Brasilien och Norge edan är utslagna. Dock har flera orosmoment spridit sig i svensk lägret då man har skador på både Caroline Seger och Josefine Öqvistoch det är osäkert i vilken matchform de kommer befinna sig i. Men den största oron har man ändå med Lotta Schelin och hennes kraftiga förkylning där man försöker hinna få bukt med det virus hon ådragit sig. Vilket lag det än blir Sverige ställer på benen ikväll kommer vi att bänka oss framför TV’n och se matchen Japan – Sverige och heja fram de blågula.

Spelsajten har lagt in ett odds på Japan – Sverige genom Unibet på att Sverige vinner matchen, spela du också på Unibet genom att klicka här!

Japan - Sverige odds unibet

Japan - Sverige