Ikväll kl. 17.30 spelas matchen om bronset i dam-VM fotbollen mellan Sverige – Frankrike och TV4 sänder matchen från kl. 17.00.

Sverige Frankrike live stream 5 september 2020

Ikväll får vi se om Lotta Schelin och de övriga i Sveriges lag reser sig i matchen Sverige – Frankrike så att vi kan få se en medalj till slut. Kändes som vi blev lite snuvade på en finalmatch mot USA då i alla fall jag hade stora förväntningar sedan många av de stora nationerna redan var utslagna. Men Japan blev som bekant alldeles för svåra med sitt effektiva passningsspel och ettriga press. De svenska damerna har fått oväntat stöd från den stora franska artisten Moussier Tombola och särskilt Lotta Schelin hyllas. Spelsajten har satsat en slant på Svensk seger genom Unibet till oddset 2.80. Spela du också genom att klicka här!