Letar du tjejspel?

Det finns många olika typer av spel online på nätet idag och det är inte bara det manliga könet som är i fokus. Det vi på Spelsajten menar med detta är att de flesta spelbolag har riktat sitt utbud för att passa män istället för kvinnor. Detta har man så klart gjort för att den manliga skaran av spelare är större än den kvinnliga. När vi säger spel för män så tänker vi främst på sport, odds, poker osv.. Men det finns även tjejspel att hitta online på nätet. Vill du spela tjejspel så kan du göra det gratis, men du kan även hitta spel som du kan vinna pengar på. Vi har här försökt lista några spelbolag som erbjuder passande spel för tjejer.

1. Karamba

tjejspelSpelbolaget Karamba kommer du garanterat gilla om du är tjej. Det finns roliga spelautomater att fördriva tiden på. Du finner även det gamla hederliga brädspelet Monopol.

Ingen insättning krävs hos Karamba utan du får 50 kr gratis direkt insatt på ditt konto att spela för.

Spelbolaget som främst riktar sig till tjejer har olika välkomstbonusar. Du kan läsa mer på Spelsajten om spelbolaget Karamba här.

Registrera dig hos Karamba här

_________________________________________________________________________________

2. Maria Bingo

Spel för tjejerMaria Bingo har ett utbud som också riktar sig till tjejer. Här finner du Bingo, Slots, Casino, Lotter och Poker.

Maria Bingo är ett bra val om ni är intresserade av poker tillsammans med Bingo och Lotter.

Maria Bingo erbjuder just nu nya spelare 200 % i öppningsbonus. Sätter du in 250 kr att spela för så får du ytterligare 500 kr insatt på ditt konto.

Du kan självklart prova Maria Bingos ”Tjejspel” gratis!

Registrera dig hos Maria Bingo här

_________________________________________________________________________________

3. Hopa.com

tjejspel på nätet

Hopa.com är ett spelbolag som har ett stort utbud av olika skraplotter.

När det gäller den här typen av tjejspel så är det så klart slumpen som avgör till skillnad mot exempelvis poker. Dock så vinner du på var tredje lott och miljonvinster genereras varje dag.

Hopa har nyligen lanserat Monopol. Alla spel kan du provspela gratis.

Hopa.com erbjuder alla nya kunder 50 kr gratis när man registrerar sig. Ingen insättning krävs.

Registrera dig hos Hopa.com här

 

Här kan du läsa mer om spelbolag och bonusar