Full omgång i Div 3 södra Svealand ikväll.

Omgång 13 innehåller många s k ”6-poängs matcher”. Tabellen är oerhört jämn men vi ska försöka tippa utgången.

IK Tellus – Assyriska FF Ungdom 1-1, X

Här tror vi på en jämn match IK Tellus måste börja vinna snart för att inte bli avhängda i tabellen. Assyriska Ungdom som är ett spelskickligt lag brukar ändå ha svårt med målskyttet. Spelsajten tror matchen slutar 1-1.

Vendelsö IK – Huddinge IF 1-2, 2

Viktig match framför allt för Vendelsö IK som ligger lite pyrt till i tabellen. Precis som Tellus så måste man börja vinna för att ta sig över strecket. Dagens match är precis en sådan och man får förlita sig till Christian Polsäter och Stefan Bakalov som gjort 4 mål var hittills. Huddinge kan med vinst få lite andrum i tabellen. Vi tror Huddinge blir lite för svåra för Vendelsö och vinner matchen med 1-2 borta.

Älvsjö AIK FF – Brandbergens IF 1-1, X

Älvsjö är starka hemma. Vid vinst går man förbi Brandbergen i tabellen. Ska bli intressant att se om Brandbergen som brukar vara lite sämre på hösten lyckas ta en poäng. Vi tror att laget gör det genom en sen kvittering av Marwan Laarouchi

Vagnhärads SK – Torstorps IF 0-0, X

En riktig sex poängs match då lagen just nu ligger på samma poäng. Båda lagen ligger farligt nära nedflyttningsstrecket och vi tror att båda lagen är nöjda så länge de inte förlorar. Torstorp vann hemmamötet med 3-1. Torstorp har sin farligaste spelare i Stefan Persson.

Tyresö FF – IFK Eskilstuna 2-3. 2

För några omgångar sedan kunde det här har varit ett toppmöte. De senaste omgångarna har Tyresö haft svårt att få med sig ”3-poängare” och vips har man halkat ner under strecket. Tyresö förlorade med 5-0 borta mot Torstorp senast. Dock är det missvisande siffror då laget hade både stolpträff, ribbträff och missad straff vid ställningen 0-2 med ca kvarten kvar. Vi tror seriefavoriterna IFK Eskilstuna reder ut matchen och vinner borta med 2-3

Eskilstuna Södra FF – Bagarmossen Kärrtorp BK 4-0, 1

Här har vi omgångens bank.  Eskilstuna Södra FF vinner enkelt över Bagarmossen i form av hemmaplan och att man är ett så pass mycket bättre lag. Eskilstuna Södra får inte tappa poäng här om man ska vara med och slåss om slutsegern.

 

Div 3 södra svealand omgång 13

Oddsen för ovanstående matcher finner du hos spelbolaget NordicBet.

Besök NordicBet här.