Malmö FF – Glasgow Rangers möts ikväll onsdagen den 3 augusti kl. 19.00.

Malmö FF - Glasgow Rangers

Matchen är direkt avgörande som gör att segraren i de två inbördes mötena mellan Malmö FF – Glasgow Rangers kommer till den sista kvalomgången till Champions League. Malmö FF vann ju heroiskt borta senast och har nu ett gyllene tillfälle att närma sig Champions League och det känns som det var väldigt länge sedan vi hade ett svenskt lag i den största turneringen i världen för klubblag. Oavgjort räcker för att Malmö FF ska avancera. Det som är skönt att se är att tränaren i Malmö FF Rikard Norling tydligen ställer upp med en offensiv startelva, friskt vågat och helt rätt tycker jag eftersom man allt för ofta har fått se svenska lag försöka sig på att spela deffensivt på ett resultat och misslyckats.

Spelsajten tippar på ett oavgjort resultat, se odds nedan på bet365.

Bet365 odds:

Malmö FF - Glasgow Rangers odds bet365

Malmö FF - Glasgow Rangers odds bet365

Du har väl inte missat vad som är hetast på Spelsajten just nu? Kolla in här!