Halmstad – IFK Norrköping match i Allsvenskan söndagen den 7 augusti kl. 16.30. IFK Norrköping gästar bottenlaget Halmstad och det kan komma att bli en match utan Norrköpings U21 landslagsman Astrit Ajdarevic som blev skadad i senaste matchen, dock råder fortfarande osäkerhet kring detta. Halmstad som ligger sist i Allsvenskan ska bemöta IFK Norrköping med stort mod enligt tränaren Jens Gustafsson. Intressanta artiklar inför matchen finns på de bägge respektive lagens hemsidor som ni även kan klicka er fram till här nedan:

Halmstads BKSå här säger man inför matchen på Halmstad‘s hemsida, klicka här!

    Så här säger man inför matchen på IFK Norrköping‘s hemsida, klicka här!

 

Spelsajten har inför matchen Halmstad – IFK Norrköping tippat bortaseger till oddset 2,65 via Unibet. Tippa du också genom att klicka här!

Halmstad - IFK Norrköping

Du har väl inte missat vad som är hetast på Spelsajten just nu? Kolla in här!