Trelleborg – Gefle match i Allsvenskan lördag 6 augusti 2011 kl. 18.00. Trelleborg ligger på fjortonde plats med 20 poäng och Gefle har intagit mittenplaceringen åtta av sexton lag i Allsvenskan inför dagens omgång. Trelleborg är i mest behov av poäng för att inte riskera att Syrianska kommer i kapp och förbi som just nu är två poäng bakom och de har idag fördel av hemmaplan. Vad säger man då på de respektive lagens egna officiella hemsidor inför matchen Trelleborg – Gefle?

Trelleborg - GefleSå här säger man inför matchen på Trelleborg‘s hemsida, klicka här!

Trelleborg - GefleSå här säger man inför matchen på Gefle‘s hemsida, klicka här!

 

Spelsajten har inför matchen Trelleborg – Gefle tippat hemmaseger till oddset 2,00 via Unibet. Tippa du också genom att klicka här!

Trelleborg - Gefle odds unibet

Du har väl inte missat vad som är hetast på Spelsajten just nu? Kolla in här!