Expert FC

Expert FC är ett socialt fotbollsspel där du kan tävla mot dina vänner, familj och kolleger i Europas största ligor. Du kan skapa egna ligor och gå med i andras, kolla in hur alla andra tippar, kommentera och dela dina framgångar via sociala medier i ett snabbt klick. Bjud in dina vänner via Facebook och Twitter!

Expert FC

Uppdateringar mailas ut på en veckobasis med dina senaste prestationer i spelet och olika widgets i spelet visar vad du kunde ha vunnit om du hade spelat på riktigt. Alla vinnare i Expert FC kommer att få en bonus av Unibet att spela för i Unibets Sportbook.

Expert FC är ett riktigt roligt sätt att mäta sina kunskaper i när det gäller tips mellan vänner, familj och kollegor. Varför inte via Expert FC starta en egen liga och bjuda in kompisarna i fotbollslaget? Det snackas ju alltid om tips på träningarna. Med Expert FC får ni svaret på vem som är den bästa experten när det gäller fotbollstips!

Kolla in och testa Expert FC här: www.expertfc.com