Gais – Kalmar FF match i Allsvenskan söndagen den 14 augusti kl. 16.30. Vinnaren i den här matchen hänger på i kampen om tredje platsen efter Allsvenskans suveräner Elfsborg och Helsinborg. De största nyheterna hos lagen Gais – Kalmar FF är bland annat att Gais i dagarna har släppt Alvaro Santos till Helsinborg medan Kalmar FF bland annat får tillbaka Paulus Arajuuri från axelskada, Emin Nouri som  haft halsfluss och dessutom Pedro Henrique som nu är spelklar. Vad säger man då på de respektive lagens egna officiella hemsidor inför matchen Gais – Kalmar FF?

Gais  Så här säger man inför matchen på Gais hemsida, klicka här!

kalmar ffSå här säger man inför matchen på Kalmar FF’s hemsida, klicka här!

 

Spelsajten har inför matchen Gais – Kalmar FF tippat bortaseger till oddset 3,15 via Unibet. Tippa du också genom att klicka här!

Gais - Kalmar FF

Du har väl inte missat vad som är hetast på Spelsajten just nu? Kolla in här!