Dinamo Zagreb – Malmö FF möts i kvalet (playoff) till Champions League ikväll onsdagen den 17 augusti och matchen sänds i TV3 från kl. 20.00.

Dinamo Zagreb - Malmö FF

Matchen Dinamo Zagreb – Malmö FF spelas på Maksimir-stadion i Zagreb. Champions League- Playoff spelas i dubbelmöte där det vinnande laget får en plats i Champions Leagues gruppspel. Malmö FF kan vänta sig ett tufft välkomnande på en kokhet arena, Maksimir-stadion kallas ibland för en helvetesarena och den fanatiska publiken är fruktad av motståndarna. Zagreb:s supporterskara kallar sig Bad Blue Boys och utmärkt sig många gånger tidigare för sin fanatism. Men Malmö tänker försöka utnyttja publikens otålighet för om Dinamo Zagreb inte får till det bra första halvtimmen brukar publiken så sakteliga kunna vända sig mot det egna laget och visa sin frustration. Malmö FF tränaren Rikard Norling är väl förberedd inför kvällens möte och till sin hjälp med förberedelserna har han hämtat in Nebojsa Novakovic. När det gäller laguppställningen kommer fokus ligga på ett hårt defensivt arbete men att våga vara offensiva vid rätt tillfällen, Jeffrey Aubynn får inleda på bänken i kväll till förmån för mer defensive Miljan Mutavdzic.

Spelsajten tippar Dinamo Zagreb – Malmö FF med hjärtat på resultatet 1-1 till oddset 6,10 gånger pengarna hos Betsson. Släng in ett odds du också genom att klicka här! Du får heller inte missa Betssons öppningserbjudande 1000 kr bonus hos Betsson!

Dinamo Zagreb - Malmö FF odds Betsson