Schema för EPT London

PokerStars släppte för ett par dagar sedan schemat för European Poker Tour London. Evenemanget hålls på Hilton Metropol mellan den 29 september och 6 oktober och kommer att innehålla hela 31 olika pokerturneringar.

PokerStars medlemmen Liv Boeree ser redan framemot Main Eventet som anordnas redan dag 2:

”Jag är så förväntansfull att EPT London Festival of Poker börjar närma sig. Det blir ettårsjubileum sedan jag blev medlem i Team PokerStars och det är en av de bästa turneringsserierna jag spelat i”, säger Boeree.

Förutom de årliga Texas Holdem– och Omahaturneringarna kommer detta års EPT bjuda på en hel del udda pokervarianter: NLHE Turbo ”Win the Button” och NLHE Turbo ”Rivers”, där varje spelare får ett eget riverkort.

Satellitturneringarna för en biljett till EPT London är redan igång på PokerStars. Det går även att köpa in sig direkt på nätet eller på plats i London. Vidare kommer Main Event att sändas på TV.

Hela schemat finner ni på: http://www.europeanpokertour.com/tournaments/london/.