Helgens tips från Premier League måste bli matchen Everton Queens – Park Rangers. Även om Everton fick sin match inställd första omgången och man inte vet vart laget riktigt står så ska de slå QPR hemma. Ett QPR som inte värvat speciellt bra i sommar och som dessutom förlorade hemma mot Bolton i premiären. Nej det håller inte! Uppryckning krävs om man ska ha en chans att hänga kvar. Everton som brukar inleda säsongen svagt och sen därefter klättra i tabellen måste vara med från början i år om man ska lyckas nå en europa plats. Oddset 1.53 på Everton känns som rena bjudningen.  Vi får väl se, jag brukar alltid hålla Everton högt. Jag tror mycket på det laget och vet att de kan slå vilket topplag som helst hemma på Goodison Park.

Everton – Queens Park Rangers sänds av tv-kanalen tv3 och Viasat Extra med matchstart 16:00, Lördag.

Ska bli mycket intressant att se om Arsenal står upp mot Liverpool trots försäljningen av Fabregas till Barcelona. Rykten säger att Nasri också är nära en övergång till Manchester City. Det är med andra ord turbulent i klubben. Många nya unga kommer få chansen i Arsenal i år vilket är kul. Frågan är om man räcker till, till ett mycket tungt LIverpool. Spelsajten avstår spel på den här matchen.

På måndag ser vi fram emot en annan toppmatch, Manchester United – Tottenham.

Oddsen för Helgens omgång i Premier League

Helgens Premier League

Läs mer om hur du får 1200 kr i öppningsbonus av NordicBet här.