Torstorps IF Logo           Vendelsö IK Logo

Torstorps if tar emot Vendelsö IK hemma på Najenlunden.
 

Bottenmöte väntar mellan Torstorp och Vendelsö i den jämna tabellen i Div 3 södra svealand. Vendelsö vann hemma över Torstorp med 2-1 efter två mål av Christian Polsäter. Christian har gjort 6 mål hittills i årets serie vilket är väldigt starkt med tanke på lagets placering och att man endast spelat in 11 poäng.

Vendelsö förlorade senast hemma mot Bagarmossen med 1-7 och det känns lite som laget redan kastat in handduken vad gäller förnyat kontrakt. Efter en sådan förlust så borde det finnas en hel del revanchlust och man borde göra allt man kan för att knipa ett sista halmstrå att haka på lagen runt strecket.

Samma sak gäller för Torstorps IF. Ska man hänga kvar i div 3 så måste man vinna en sådan här viktig match mot bottenlaget hemma, annars har man inget i 3:an att göra. Torstorp saknar högerbacken David Gustafsson som skadade knät hemma mot Eskilstuna Södra FF för två omgångar sen. Dessutom så har man en av lagets bästa spelare i form av Andreas Ragnarsson borta pga avstängning. Den lille ettrige mittfältaren har dragit på sig sin 6:e varning för säsongen och därmed så får han se matchen från sidan.

Torstorp får även klara sig utan sin Målvakt Tobias Wallberg som har varit bäst i den blå/vita dressen de senaste matcherna. Torstorp har dock lyckats knyta åt sig en mycket bra ersättare. En gammal torstorpare rycker in och sliter på sig målvaktshandskarna igen efter att ha varit ifrån fotbollen i ca 5 år. Men det är inte vem som helst utan Jakob Tenselius som i sista stund skrivit på och som kommer försöka ge Torstorp en hjälpande hand. Jakob har meriter från både Sylvia och U21-landslag. I U21-landslaget fick han aldrig riktigt chansen där han konkurrerade med en viss Andreas Isaksson. Vill ni läsa mer om Jakob Tenselius så kan ni göra det på Torstorps IFs hemsida.

Hur slutar matchen då? Spelsajten tror på hemmaseger till oddset 1.50 hos NordicBet.

Oddsen för Lördagens och Söndagens matcher i Div 3 södra svealand finner ni här.

Torstorp Vendelsö

Läs mer om hur du får 1200 kr i öppningsbonus av NordicBet här.