IFK Norrköping – Djurgården torsdag 25 augusti (25/8) med matchstart kl. 19.00. Inför matchen IFK Norrköping – Djurgården ligger IFK Norrköping på fjortonde plats i Allsvenskan med 22 poäng och Djurgården platsen ovanför på lika många poäng men med en match mindre spelad. För båda lagen är varje poäng viktig men för IFK Norrköping kan detta vara en av årets viktigaste matcher med tanke på att poängtapp i denna match skulle göra det otroligt svårt att slippa undan bottenträsket och kanske ett osäkert kvalspel som följd i slutändan för att slippa åka ur Allsvenskan. Vad säger man då på de respektive lagens egna officiella hemsidor inför matchen IFK Norrköping – Djurgården?

IFK Norrköping - Djurgården   Så här säger man inför matchen på IFK Norrköping’s hemsida, klicka här!

IFK Norrköping - DjurgårdenSå här säger man inför matchen på Djurgården’s hemsida, klicka här!

 

Spelsajten har inför matchen IFK Norrköping – Djurgården tippat hemmaseger till oddset 2,55 via Unibet. Tippa du också genom att klicka här! 

Du har väl inte missat att Unibet erbjuder alla nya spelare en startbonus på 120% ända upp till 1200 kr!

IFK Norrköping - Djurgården

Unibet odds på IFK Norrköping - Djurgården 25/8 - 2011

Kolla in här för att se vad som är hetast på Spelsajten just nu!