Det är två mycket bra matcher som man ser fram emot idag. Tottenham tar emot Manchester City hemma på White Heart Lane medans Manchester United och Arsenal drabbar samman på Old Trafford.

Spelsajten väljer att spela på 1:a i båda matcherna. Vi vet att Manchester City har en riktigt stark trupp men frågan är om de nya spelarna vet vad som väntar på White Heart Lane. Tottenham som brukar bjuda på väldigt offensivt spel kan vara hur bra som helst när det klaffar. Det ska bli väldigt intressant att se om Manchester City kan kontrollera matchen på White Heart Lane.

Skador Tottenham

skador Tottenham

Skador Manchester City

skador manchester city

Tottenham har visserligen flertalet spelare på skadelistan men vi tror ändå att man lyckas slå Manchester City hemma. Det såg trots allt väldigt bra ut mot Manchester United i ca 60 min. Lyckas man hålla en hög nivå hela matchen så kan man bärga 3 poäng.

Vårt tips är hemmaseger med 2-1.

Tottenham – Manchester City har matchstart 14:30 och visas av tv-kanalen Viasat Fotboll

Manchester United – Arsenal

Det ska bli intressant att se om Manchester United mönstrar ett lika ungt och hungrigt lag som senast när man vann med 3-0 hemma mot Tottenham. Vi tror att Sir Alex Ferguson kommer att rotera lite i laget och skicka in några äldre spelare med lite mer rutin. Skulle inte bli förvånad om tex Giggs startar matchen. Arsenal slog Udinese borta i veckan och det måste ha stärkt självförtroendet. Man fick också se att Arsenal har en blivande världsmålvakt i Szczesny som gjorde en grym räddning på straff mot Udinese.

Skador Manchester United

skador manchester united

Skador Arsenal

skador arsenal

Spelsajten tror att Manchester United vinner matchen hemma med 2-1

Manchester United – Arsenal har matchstart 17:00 och visas av tv-kanalerna Viasat Fotboll och Viasat Premier League HD

Oddsen för de båda matcherna hos Betsson:

Odds Tottenham Manchester City

Hos Betsson får nya spelare just nu 100 kr gratis att spela för! Läs mer om erbjudandet här