San Marino Sverige möts i EM-kvalet. En match som Sverige bara ska vinna!
san marino sverige

Holland slog San Marino med 11-0 och lyckas inte Sverige vinna den här matchen så är det en fullständig skandal. Det intressantaste inför San Marino Sverige är inte om vi ska lyckas ta 3 poäng utan hur Erik Hamrén tar ut sin startelva. Kommer han ge Oscar Wendt chansen på nytt för att visa att han tror på sin vänsterback eller kommer han att ge Behrang Safari chansen från start? Spelsajten tror att Behrang Safari får chansen. Han petades av Hamrén efter sitt misstag mot Holland genom att kasta ett inkast rakt in i planen som Holländarna senare gjorde mål på.

Det är synd om Oscar Wendt och det är klart att han inte mår speciellt bra efter sin usla insats mot Ungern. Zlatan såg inte heller så pigg ut mot Ungern men han lär starta oavsett form mot San Marino.

Hur har Sverige laddat inför matchen mot San Marino? Jo Zlatan har bjudit hem landslaget på grisfest hemma i hans och Helena Segers hus i Malmö.

Sveriges troliga startelva mot San Marino: (Uppdateras Löpande)

Andreas Isaksson
Mikael Lustig
Andreas Granqvist
Daniel Majstorovic
Martin Olsson
Rasmus Elm
Kim Källström
Johan Elmander
Ola Toivonen
Christian Wilhelmsson
Zlatan Ibrahimovic

Är du sugen på att spela på EM-kval matchen San Marino Sverige så kan du göra det hos Unibet.

Oddset på en 2:a San Marino Sverige ger 1.01 och känns knappt lönt att spela på. Däremot innehåller matchen +5 extra spel. Spelsajten tipsar om följande matcher. 1.28 på Holland känns spelbart. Vi tror också att Danmark tvålar dit Norge på Parken i Köpenhamn till oddset 1.90. Det är aldrig lätt att åka till Ryssland att spela fotboll heller därför tror vi att Irland kommer få det svårt. 1.72 på ryssarna är ett mycket bra odds.

Odds EM kval

San Marino Sverige TV kanal

Matchen mellan San Marino Sverige visas av TV-kanalen TV3 med matchstart 20.30 tisdag kväll.

Hur tänker ni spela på EM-kvalet? Har ni några heta tips eller matcher som ni vill dela med er utav? Vem vill ni byta ut i Sveriges startelva mot Ungern till San Marino matchen? Kommentera gärna.

Just nu! Sätt in 500 kr hos Unibet och få 1200 kr att spela för!