200 kr gratis Bingo är vad NordicBet erbjuder nya kunder just nu.

200 kr gratis

Gillar du att spela bingo på nätet så är spelbolaget Nordicbet ett mycket bra alternativ. Erbjudandet om 200 kr gratis för nya kunder kan man inte hitta hos något annat spelbolag i dagsläget. Det är väldigt smidigt och enkelt att öppna konto hos Nordicbet. Efter några minuter är du igång och kan prova olika varianter av Bingo spel.

För att erhålla bonusen om 200 kr gratis så måste du ladda ditt konto med 50 kr eller mer för att NordicBet ska ge dig 200 kr gratis extra. Totalt kommer du ha 250 kr på ditt spelkonto att spela bingo för. När du som ny kund öppnar konto hos NordicBet så måste du ladda det med minst 50 kr eller mer inom 3 dagar annars gäller inte bonusen.

Hos NordicBet får du instruktioner enligt nedan hur du ska gå tillväga för att ta del av din 200 kr gratis bonus.

De flesta spelbolag brukar erbjuda en bonus på 50 kr till nya spelare. I vissa fall bonus upp till 100 kr. Därför är detta erbjudande ett av de bättre som finns idag för nya kunder. Enda nackdelen är att du måste göra en insättning på 50 kr för att få dina 200 kr gratis i bonus men det kan det ju vara värt.

Läs mer om 200 kr gratis hos Nordicbet!

Regler och villkor för bonusen 200 kr gratis:

  1. Erbjudandet gäller alla nya kunder som spelar för 50 kronor eller mer på Bingospel (exklusive spelautomater, skraplotter och våra andra sidospel).
  2. Bonusen måste omsättas tre (3) gånger innan eventuella vinster kan tas ut.
  3. Endast en bonus per IP-adress / Hushåll.
  4. Bonusen är giltig i trettio (30) dagar efter den mottagits. Om omsättningskravet inte uppfyllts inom trettio (30) dagar kommer bonusen att förfalla och försvinna från Spelkontot.
  5. Bonusen kan endast användas på Bingospel.
  6. För att få bonusen ska du ha spelat för minst 50 kronor inom 72 timmar efter du öppnat ett Bingo-konto
  7. Detta bonuserbjudande gäller mellan 30/8 2011 till 30/3 2012.