Milan – Lazio fredag 9/9 med matchstart kl. 20.45 och sänds i TV11. 

Milan - Lazio

Äntligen är strejken över i Serie A och för oss som längtat efter italiensk fotboll kan verkligen njuta nu på fredag. Den italienska ligan Serie A sparkar igång säsongen 2011/2012 på fredag den 9/9 ( 9 september ) med en riktig höjdarmatch mellan Milan – Lazio. Matchen Milan – Lazio börjar kl. 20.45 och sänds i TV kanal TV11. Många är vi också som vill se Zlatan briljera på nytt i ett Milan som enligt pappret bör vara ännu bättre än förra säsongen med en del nyförvärv samtidigt som man hunnit anpassa sig ytterligare till Milan tränaren Allegris spelsystem. Milan vann ju som bekant Serie A förra säsongen som avslutades i våras emedan fredag kvällens motståndare Lazio slutade på 5:e plats. Milan – Lazio tror jag blir en jämn kamp och det är alltid svårt att bedöma lagens form inför en seriestart där många spelare saknar riktigt högt matchtempo. Zlatan har heller inte imponerat på mig i den senaste veckans landskamper och han sa själv i en intervju att det var bra för honom att få två hela landslags matcher i kroppen inför premiärmatchen Milan – Lazio i Serie A . Zlatan säger också skämtsamt att han fortfarande växer och kommit upp i 100 kilo muskler vilket också kan påverka kvickheten till det sämre så här i inledningen av den nya säsongen.

Senaste 5 mötena mellan Milan – Lazio har slutat så här:

2011-02-01       Milan – Lazio   0-0
2010-09-22       Lazio – Milan   1-1
2010-03-28       Milan – Lazio   1-1
2009-11-08       Lazio – Milan   1-2
2009-02-01       Lazio – Milan   0-3

Här kan ni se alla övergångar inför säsongen 2011/2012 i de båda lagen Milan – Lazio:

Milan

IN: Philippe Mexès (försvarare, AS Roma), Taye Taiwo (försvarare, Marseille), Kevin- Prince Boateng (mittfältare, Genoa), Stephen El Shaarawy (mittfältare, Genoa), Marco Amelia (målvakt, Genoa), Nnamdi Oduamadi (anfallare, Genoa), Gianmarco Zigoni (anfallare, Genoa), Alberto Paloschi (anfallare, Genoa), Ricardo Ferreira (försvarare, FC Porto), Alberto Aquilani (mittfältare, Liverpool, lån).

UT: Andrea Pirlo (mittfältare, Juventus), Marek Jankulovski (ny klubb ej klar), Giacomo Beretta (forward, Genoa), Sokratis Papastathopoulos, (försvarare, Genoa), Alexander Merkel (mittfältare, Genoa, lån/delägarskap), Davide Astoria (försvarare, Cagliari), Marco Borriello (anfallare, Roma), Michelangelo Albertazzi (försvarare, Getafe, lån), Oguchi Onyewu (försvarare, Sporting Lissabon), Simone Romagnoli (försvarare, Pescara, lån), Attila Filkor (forward, Livorno, lån), Rodney Strasser (mittfältare, Lecce, lån), Nicola Legrottaglie (försvarare, Catania).

Lazio

IN: Miroslav Klose (forward, Bayern München), Senad Lulic (försvarare, Young Boys), Federico Marchetti (målvakt, Cagliari), Lorik Cana (mittfältare, Galatasaray), Djibril Cissé (forward, Panathinaikos).

UT: Lorenzo Cinque (forward, Mantova, delat ägarskap), Fernando Muslera (målvakt, Galatasaray).


Spelsajten har tippat ett oavgjort resultat i matchen Milan – Lazio till oddset 3,45 hos spelbolaget Betsson.
Om du är ny spelare på Betsson får du upp till 1000 kr i startbonus!

Milan - Lazio Odds Betsson

Milan – Lazio Odds Betsson


Du har väl inte missat vad som är hetast på Spelsajten just nu? Läs mer här!