Gruppspelets första omgång i Uefa Champions League 2011/2012 sparkar igång på tisdag 13/9 med bland annat Barcelona – Milan kl. 20:45 som visas i tv-kanal Viasat Fotboll. 

Barcelona - Milan i Champions League

Barcelona – Milan i Champions League är ett möte som vi längtat efter sedan det blev klart i grupplottningen den 25 augusti att de hamnade i samma grupp. Milan går en tuff match till mötes när de ställs inför Barcelona på deras egen hemmaplan Camp Nou. Även om Zlatans hjärta numer tillhör Milan har han för inte alls länge sedan uttalat sig om att Barcelona ändå är det bästa laget i världen trots att han flyttade därifrån inför föregående säsong. Inför mötet Barcelona – Milan i Champions League så har båda lagen senast spelat oavgjort i sina båda ligor La Liga respektive Serie A. Barcelona har fått ett avbräck i form av skada på anfallaren och nyförvärvet Alexis Sanchez som befaras vara borta upp till åtta veckor på grund av lårskada. Men Milan har ännu tyngre avbräck då Zlatan skadat sig och inte följt med truppen till Barcelona och dessutom är klart att även Robinho är borta från matchspel. En spännande match i matchen kommer att ske mellan de bägge tränarna Guardiola (Barcelona) och Allegri (Milan) när det gäller laguttagning och taktik.

Spelsajten har satsat en slant på oavgjort i matchen Barcelona – Milan till oddset 5,50 hos Betsson. Du kan också spela på Champions League hos Betsson genom att klicka här! Betsson ger nya spelare en startbonus på upp till 1000 kr!

Barcelona - Milan odds Betsson

Odds Champions League Betsson

Du har väl inte missat vad som är hetast på Spelsajten just nu?