Inter – Roma i Serie A möts idag lördag 2011-09-17  kl. 20.45 och tv-kanalen TV4 Sport direktsänder matchen från kl. 20.40.

Inter - Roma    Inter - Roma

Både Inter och Roma inledde Serie A säsongen förra helgen med förluster och är nu rejält taggade att inbringa sina första poäng. Det skulle vara kul att få se stjärnor som Sneijder, Cambiasso och Forlan i Inter och Gago, Boriello och Totti i Roma vara på sin absoluta topp i matchen och utföra några delikatesser på planen som man sett dem göra många gånger tidigare. Nu har ju båda lagen fått en serie match i benen och förhoppningsvis hunnit koma in i högt matchtempo och bra passningssäkerhet, stämmer det för dem kan Inter – Roma bli en riktig höjdarmatch!

Spelsajten har tippat hemmaseger i matchen Inter – Roma till oddset 1,94 hos spelbolaget Betsson (se odds nedan). Om du är ny spelare på Betsson får du upp till 1000 kr i startbonus! För att komma till Betsson och startbonusen klickar du här!

Inter - Roma

Inter - Roma odds Betsson

Du har väl inte missat vad som är hetast på Spelsajten just nu? Läs mer här!