Manchester United Chelsea drabbar samman på Old Trafford. Manchester United har inlett säsongen strålande med 4 raka segrar och makalösa 18-3 i målskillnad. Ferguson har matchat ett yngre lag i ligan och därefter ställt upp med ett mer rutinerat lag i champions league.

Jag tror aldrig att jag har sett Manchester så starka så tidigt på säsongen tidigare. Ferguson har verkligen lyckats med det svåra konststycket att föryngra laget och ändå fortsätta att vara ett världslag. Han har dessutom inte bara gjort det 1 gång ut genom åren klarat av flera generationsväxlingar. Jag kommer ihåg vilket starkt lag man hade med tex Dwight Yorke och Andy Cole på topp och ett mittfält bestående av Giggs, Keane, Scholes och Beckham. Det som imponerat mest med årets upplaga enligt mig är rörelsen och det snabba kortpassningsspelet utanför straffområdet. Det unga laget har även gett angenäma problem för Ferguson då han lämnat Fletcher, Valencia och Park utanför startelvan. Nu är det nog många som höjer på ögonbryen och tror att jag är United supporter, men det är snarare tvärtom. Som sagt en otrolig inledning på säsongen, men ändå hyser Alex Ferguson stor respekt för Chelsea tränare Andre Villas Boas.

Läs mer om vad Ferguson säger om Villas Boas här.

Chelsea har haft det kämpigt inledningsvis men ändå gått från klarhet till klarhet i varje match som man spelat. Man har inte ställts på några större prov hittills och söndagens match mot Manchester kommer ge en fingervisning åt hur man ligger till. Om man ser på Chelseas nyförvärv senaste halvåret så får man väl säga att det är riktigt bra nyförvärv. Själv rankar jag mittbacken David Luiz som det absolut bästa nyförvärvet. Vilken energi den karln har! Mata har redan hunnit med att göra 2 mål för sin nya klubb och kommer bli mycket viktig framöver. Det enda man diskuterar om Torres är övergångspengar och att han inte har levererat. Det ryktades också nyligen att han i Januari skulle ingå i ett byte med Milans Robinho. Jag tror dock att det ska mycket till om man gör sig av med sin 500 miljoners värvning. Det skulle i så fall vara en riktig förlust affär. Alla vet vilken potential spelaren besitter och får man spanjoren att leverera så kommer han att ge avkastning istället för att man säljer honom. Han låg bakom båda målen senast i Chelseas vinst mot Bayer Leverkusen.

Läs gärna den här artikeln på svenska fans om varför alla har Torres hysteri.

Skadeläge Manchester United
Nemanja Vidic, Danny Welbeck, Rafael och Tom Cleverley är borta och ej tillgängliga för spel.

Skadeläge Chelsea
Didier Drogba och Michael Essien är borta och ej tillgängliga för spel.

Här hittar ni alla skador i Premier League för tillfället.

Spela på Manchester United Chelsea

Det är flera spelbolag som har olika erbjudanden på matchen mellan Manchester United och Chelsea.

Bet365

Liveoddserbjudande för Man Utd mot Chelsea
Placera ett spel, före matchstart, på matchen Manchester United mot Chelsea och vi belönar dig med ett gratis Liveoddsspel till samma värde under matchens gång. Läs mer..

Betfair
200 kr riskfritt spel. När du väl registrerat dig hos spelbolaget så kommer du få pengarna tillbaka på ditt första spel inom kategorin sport upp till 2oo kr. Varför inte satsa 2oo kr på Mancherster United Chelsea. Erbjudandet gäller för nya kunder. Läs mer 

&nsbp

Expekt

250 kr riskfritt spel hos Expekt. Precis som hos Betfair så får du pengarna tillbaka på ditt första spel på sport upp till 250 kr. Erbjudandet gäller för nya kunder. Du skulle i princip kunna satsa totalt 45o kr utan risk om du spelar hos båda spelbolagen. Läs mer

Betsson

TV-kanal Manchester United Chelsea

Matchen mellan Manchester United och Chelsea visas av tv-kanalen viasat fotboll med matchstart söndag 17.00