Elfsborg – Helsingborg är omgångens topp match i Allsvenskan och spelas onsdag 21/9 kl. 19.00. Helsingborg leder klart Allsvenskan med åtta poäng före tvåan AIK, som har en match mer spelad dessutom, och det är ytterligare två poäng ner till omgångens motståndare Elfsborg på tredje plats. Om Helsingborg vinner mötet så ska det mycket till för att inte Helsingborg kommer att stå som slutsegrare i årets Allsvenskan. I och med att AIK fick stryk av Djurgården i det heta Stockholms derbyt tidigare ikväll så är det nästan ett måste för Elfsborg att vinna matchen för att inte tappa chansen till titeln. Vad säger man då på de bägge lagens egna officiella hemsidor inför den så avgörande matchen Elfsborg – Helsingborg?

Elfsborg - HelsingborgSå här säger man inför matchen på Elfsborgs hemsida, läs här!

Elfsborg - HelsingborgSå här säger man inför matchen på Helsingborgs hemsida, läs här! 

 

Spelsajten har tippat oavgjort på matchen Elfsborg – Helsingborg till oddset 3,35 på Unibet. Unibet erbjuder alla nya spelare en startbonus på 120% ända upp till 1200 kr! Läs mer här!

 

Elfsborg - Helsingborg

Elfsborg - Helsingborg odds unibet

Du har väl inte missat vad som är hetast på Spelsajten just nu?