Gais – Helsingborg söndagen den 25/9 – 2011 kl. 14.00 kan bli matchen som definitivt avgör Allsvenskan 2011. I och med dagens förlust för Elfsborg så har Helsingborg en gyllene chans att kamma hem det allsvenska guldet. Teoretiskt sett så har både Elfsborg och AIK en liten fjuttig chans att nå ikapp och även förbi Helsingborg men det skulle i så fall behöva ske ett katastrofalt ras för Helsingborg i de sista matcherna samtidigt som något av de andra lagen tar full pott. Men det är det väl inte många som tror så vi kan väl redan nu säga grattis Helsingborg till guldet i Allsvenskan 2011!

Vad säger man då på de bägge lagens egna officiella hemsidor inför matchen Gais – Helsingborg?

Gais - HelsingborgSå här säger man inför matchen på Gais hemsida, läs här!

Gais - HelsingborgSå här säger man inför matchen på Helsingborgs hemsida, läs här!

 

Spelsajten har tippat oavgjort på matchen Gais – Helsingborg till oddset 3,30 på Unibet. Unibet erbjuder alla nya spelare en startbonus på 120% ända upp till 1200 kr! Läs mer här!

Gais - Helsingborg

Du har väl inte missat vad som är hetast på Spelsajten just nu?