I oktober lanserar Vera&John NetEntertainments nya video slot Mythic Maiden.

Vi på Spelsajten rekommederar Mythic Maiden då läskiga upplevelser aldrig har varit mer spännande. Mythic Maiden är en helt ny 5-hjuls, 30-insatslinjer video slot som äger rum i en förlorad värld fylld med mystik och konstigheter.

Spänningsfaktorn i Mythic Maiden är skapad i Free Spins-läget där spelaren kan öka sina vinster på upp till x10 och även tjäna extra gratisspel. Gratisspelen a´la Mythic Maiden utlöses av tre eller fler scatter-symboler som låser upp den hemliga Maiden kistan som slumpmässigt möjliggör ytterligare gratisspel. Föreställ dig den lyckliga vinnaren som vinner en linje med en Wild och ytterligare belönas med en x10 multiplier och chansen till en x30 vinst!

Mythic Maiden har alla de visuella intryck som är kännetecknande för Net Entertainments spel. Här med det mystiska jungfrutemat i kombination med fantastisk grafik, fängslande effekter och hemska animationer som garanterat fångar spelarens intresse.

För mer information besök Vera&John här