Vinn resa för två till Italien och Serie A på NordicBet. Men du får skynda dig för erbjudandet gäller endast innan 2 oktober 2011!

Vinn resa för två till Italien och Serie A

Lägg minst fyra LiveBets på NordicBet under första månaden som Serie A spelas, och du är med i utlottningen av en fantastisk resa för två till Italien! NordicBet lottar ut resecheck värd 20.000 kronor!

Erbjudandet gäller endast på LiveBet med minsta insats om 20 kronor. Du kan välja att spela via NordicBets hemsida, eller direkt i mobilen. Om du vill spela singelspel så går det, men testa kanske accumulatorer och andra systemspel. Kravet för att kupongen ska räknas i tävlingen är att minst ett val är en match från Serie A. Om du älskar sport precis som NordicBet, missa inte chansen att följa matcherna Live via NordicBets Livestreaming! Kolla på matchen samtidigt som du lägger dina spel!

Registrera dig på NordicBet här för att vinna resan!

Regler och villkor:

  1. Lägg minst 4 LiveBet-kuponger innan 2 oktober 2011.
  2. Utlottningen sker den 4 oktober 2011.
  3. Gäller endast LiveBet (via hemsidan eller mobilen).
  4. Minsta insats per LiveBet-kupong är 20 kronor.
  5. Inga omsättningskrav på vinstpengarna.
  6. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
När du öppnar ett konto hos Nordicbet, matchar de din första insättning ända upp till1200 kronor!
Hur går det till? När du gör en insättning på till exempel 500 kronor får du automatiskt 500 kronor av dem. Detta innebär att du har 1000 kronor att spela för! Om du gör en insättning på  1200 kronor eller mer, får du den maximala bonusen på 2400 kronor!