Sverige Holland EM kval tv

Sverige möter Holland nu på tisdag 11 oktober i den sista gruppmatchen i EM kvalet med matchstart kl. 20:15 men TV4 börjar sändningen redan kl. 19:30. Längre ner hittar ni odds från tisdagens EM kval.

Sverige Holland EM kval tvSverige Holland EM kval tv

Sverige slog Finland igår kväll på bortaplan med resultatet 1-2. Tack vare det är nu Sverige klart för playoff i form av bästa tvåa i gruppen. Men Sverige har chansen att bli direktkvalificerade till EM slutspelet om man vinner mot Holland på tisdag då man blir bästa tvåa av alla grupptvåor i EM kvalet. Det kan även räcka med oavgjort men då är Sverige beroende av att även andra resultat går Sveriges väg.

Sverige borde ha en bra chans att slå Holland eftersom Holland redan är klart för EM slutspel och kanske inte ställer upp med det allra vassaste laget i startuppställningen utan förhoppningsvis prövar andra spelare för att låta de visa vad de går för i ett tänk för framtiden. Mer plus på kontot är också att Sverige har hemmaplan där publiken kan hjälpa till genom att heja ordentligt på de blå-gula. Däremot oroades jag av Sveriges krampaktiga spel mot Finland senast och att Zlatan verkade långt borta från storformen men att Zlatan är ur form spelar inte så stor roll inför matchen mot Holland då Zlatan fick ett gult kort och därmed är avstängd i nästa match mot Holland.

Jag tycker Finland i stort sett spelade ut Sverige under större delen av matchen och hade mängder av målfarliga chanser men där Sveriges lycka blev effektiviteten framför mål. Finland hade hela sex spelare från Allsvenskan med i truppen och borde med tanke på det inte vara i närheten av Sverige med alla utlands proffs. Här kan du höra Zlatans kommentar efter matchen mot Finland. Nu ska alltså Sverige ställas mot Holland som är ett av världens bästa fotbolls landslag som dessutom spelade ut Sverige i senaste kval mötet dem emellan. Men det är upplagt för revansch så kom igen nu Sverige och ge oss den fina presenten bestående av att vara klara till EM slutspel redan på tisdag kväll!

Hos Unibet ser oddsen för em-kvalet på tisdag ut såhär:

Sverige Holland EM kval tv

EM kval odds Unibet

 Du har väl inte missat vår nya heta Spelbolagsguide där du hittar alla bonusar och erbjudanden från alla spelbolagen? Klicka här!