Det är dags för stormatch i Premier League när Liverpool möter Manchester United på lördag 15/10 – 2011 med matchstart kl. 13:45. Viasat Fotboll sänder matchen Liverpool – Manchester United.

Klicka på lagens loggor nedan för att se vad respektive lags hemsida skriver inför matchen Liverpool – Manchester United.

Liverpool - Manchester UnitedLiverpool - Manchester United

Liverpool ligger inför mötet på en femte plats i tabellen sex poäng efter serieledande Manchester United. Att Liverpool spelar på sin hemmaplan Anfield ökar förstås chansen för dem att vinna denna prestigefulla kamp men något som kan komma att påverka Liverpools moral ännu mer är om Steven Gerrrard står på planen när matchen blåser igång. Gerrard har inte spelat sedan i mars men ryktas nu vara tillgänglig för matchspel mot Manchester United på lördag. Ytterligare fördelar för Liverpool finner vi i upprördheten hos Wayne Rooney just nu när han precis fått reda på att han stängs av från hela gruppspelet i EM 2012. Wayne Rooney tappade humöret fullständigt i matchen mot Montenegro för några dagar sedan och sparkade ner motståndaren Miodrag Dzudovici i en onödig eftersläng. Men jag måste ändå säga att matchen är väldigt svår att förutsäga ett resultat på. United har många storstjärnor och är inte lika beroende av skador eller spelare ur form som till exempel Liverpool.

I senaste Premier League omgången startade lagen med dessa namn:
Liverpool: Reina, Enrique, Carragher, Skrtel, Kelly, Downing, Leiva, Adam, Kuyt, Suárez, Carroll
Manchester United: Lindegaard, Valencia, Jones, Evans, Evra, Nani, Fletcher, Anderson, Park, Rooney, Hernandez

För att höja stämningen inför Liverpool – Manchester United har jag plockat fram ett videoklipp med alla höjdpunkterna från ett klassiskt möte lagen emellan från 04-11-2001 där hela fyra mål gjordes. Och oj vilka spelare som var på planen samtidigt!
Liverpool: Dudek, Carragher, Hyypia, Henchoz, Riise, Gerrard, Hamann, Murphy, Smicer, Heskey, Owen.
Manchester United: Barthez, Neville, Brown, Silvestre, Irwin, Beckham, Veron, Butt, Fortune, Solskjaer, Nistelrooy

httpvh://www.youtube.com/watch?v=Y_0L4HZIc3U

Spelsajten har satsat en slant på Liverpool seger till oddset 2,90 hos Betsson. Nya spelare hos Betsson får välkomstbonus på upp till 1000kr!

Liverpool - Manchester United

Premier League odds Betsson

Du har väl inte missat Spelsajtens Bonusguide? Det blir inte lättare än såhär att hitta en spelbonus från ett visst spelbolag på nätet!